Frånvaroanmälan och igenridning

Avbokning
Kan du inte delta på din lektion ska du meddela det senast samma dag kl 15 via nedanstående formulär. Gör du detta kan du i mån av plats få möjlighet att rida igen din missade lektion under terminens gång. Kan du inte delta och anmäler det efter kl. 15 samma dag har du dock inte rätt att rida igen vid ett senare tillfälle. Man kan inte heller rida igen i förskott. Ska man avboka flera veckor får man skicka in formuläret flera gånger i rad.

Igenridning
Du kan även använda formuläret nedan till att anmäla att du vill rida igen om det finns en ledig plats. Tänk på att igenridning endast kan ske samma termin, du kan alltså inte spara avbokade gånger till nästa termin. Du kan se vilka lediga platser det finns via att gå in på länken: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xjUKQhqJrSoanglF5YX6GnQLaQLBB7MS6QRd3Rc188Y/edit?usp=sharing

Vet du inte vilken grupp du kan rida igen i? Gå in på länken ovan och kolla i den andra fliken, ”Vilken grupp kan jag rida igen i?”

Extra lektioner 
Det finns även möjlighet att rida en extra lektion om det finns en plats ledig, antingen om det är någon som avbokat men ingen anmält igenridning på den platsen eller om det finns en ridplats ledig (se Lektionsschema). Du betalar då standard lektionspris (se Ridpriser för att hitta vad en ridlektion kostar för junior och senior). 

Förstår du inte?
Vi har gjort en kort video om hur man avbokar lektion, hittar plats för igenridning etc. Gå in på följande länk: https://youtu.be/GdhDNAui4M4?si=YNOhuo8O1BOJJfoS